Een professionele salespagina in 1, 2, 3

Jij wil toch ook meer tijd om je diensten en/of producten te verkopen?

Salespagina's IADT templates

Eenvoudig te bewerken

Elementor drag & drop // toegang cursus orem ipsum dolor sit amet, 

100% personaliseerbaar

Een kant-en-klare oplossing die je volledig kan personaliseren.

Je strategie on point!

Een strategische pagina die focust op conversie en verkoop.

Salespagina's IADT templates

Keuze uit 3 designs
voor een traject of product/dienst

We hebben 3 designs ter beschikking, specifiek voor een traject of product/dienst. Wil jij dus binnenkort iets gaan lanceren dan kun je dit snel en eenvoudig aan de hand van één van deze templates.

#3 Organic Fresh

Dit is een fris thema met organische elementen. Ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een pagina die professioneel is, fris en met een speelse tint.

Traject: vanaf €99
Product/dienst: vanaf €85

Salespagina #3 IADT Templates
Salespagina template #3 IADT templates
Play Video about Salespagina template #3 IADT templates

Hoe werkt het?

In 1, 2, 3 aan de slag met de pagina's:

Salespagina templates IADT templates - 3 stijlen

1. kies je template

Je kan kiezen uit 3 verschillende templates met 3 verschillende stijlen. Van Warm Neutral en Organic Fresh tot Business Chic. Je kan de copy ook door ons laten doen.

2.Personaliseer

Al de templates zijn 100% personaliseerbaar. Pas eenvoudig de foto's en teksten aan én tover je sales page helemaal om in jouw brandingskleuren!

3. Ready to launch

Wanneer jij al jouw foto's & teksten hebt toegevoegd, is de pagina helemaal klaar om te launchen! Vanaf nu kan jij je focussen op communiceren en verkopen.

Geen gedoe meer,
Snel, gemakkelijk & betaalbaar.

Herken je dit?

Wil je dit?

Salespagina template #1 IADT templates

| #1 |
Business Chic

volledig te personaliseren
met of zonder copywriting

Traject: vanaf €99
Product/dienst: vanaf €85

Salespagina template #2 IADT templates

| #2 |
Warm neutral

volledig te personaliseren
met of zonder copywriting

Traject: vanaf €99
Product/dienst: vanaf €85

Salespagina template #3 IADT templates

| #3 |
Organic Fresh

volledig te personaliseren
met of zonder copywriting

Traject: vanaf €99
Product/dienst: vanaf €85

Eenvoudig je pagina's bewerken zonder technische kennis!

Dankzij de visuele drag-&-drop builder kun je snel en gemakkelijk jouw pagina’s vormgeven. Je hoeft gewoon de blokjes te slepen die jij op jouw pagina wil hebben en aanpassen maar! Ontelbare mogelijkheden!

Bewerken met Elementor: snel & gemakkelijk!

De builder die we gebruiken is Elementor. Een bekende drag-&-drop builder die bekent staat om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Salespagina templates
  • Salespagina (Traject)
  • Salespagina (Product/Dienst)
PrijstabelSalespagina (Traject)Salespagina (Product/Dienst)
Prijstabel
vanaf €99
vanaf €85
Template
test
Copywriting
Laten uitbesteden wil zeggen dat de tekst van jouw salespagina (voor een bepaalde lancering) geschreven wordt door onze copywriter.
optioneel (+€199)optioneel (+€199)
Pagina klaarzetten
Je krijgt na aankoop standaard een mailtje met de stappen hoe je het zelf kunt doen, maar je kan het ook door ons op je website laten zetten.
optioneel (+€50)optioneel (+€50)
Stel je template samenStel je template samen

Elk stukje bevat tips & tricks om je salespagina in te vullen.

Geen inspiratie hoe je nu net start met je salespagina? Geen nood! Elke sectie bevat informatie hoe je deze het beste kan invullen. Een salespagina opstellen lukt vanaf nu in 1,2, 3!

Salespagina templates

Vragen over de templates? Plan een gesprek in!

Wil je liever even face-to-face de mogelijkheden van de templates bespreken? Plan dan zeker een vrijblijvend gesprek in met ons! Liever gewoon een mailtje? Klik dan op de knop hieronder!

Reviews

Laat je niet overtuigen door ons, maar door onze klanten.

Marlies beauty website template review IADT Templates

Marlies A.
Salespagina template

5/5

Ik ben super tevreden van die template! Normaal maak ik mijn salespage zelf en verlies ik hier onnodig veel tijd aan. Door exact te zien wat ik waar moet zetten hoef ik enkel maar de teksten te typen en staat de salespage klaar. Elke cent waard!

Joke Schoofs review Salespagina template IADT

Joke S.
Salespagina template

5/5

De template gaf me een goede houvast voor de content die zeker op mijn salespage moest staan. Met basis kennis van WordPress en Elementor kan je met deze template een leuke salespagina opbouwen.

Romina d'Astolfo review Salespagina template IADT

Romina D.
Salespagina template

5/5

Wat een lifesaver! 🙌🏼🤩 Ik heb nog nooit zo snel een salespage opgemaakt, die er ook nog eens professioneel uitziet! Geen gesukkel en gedoe om het er mooi uit te laten zien. Installeren volgens de superduidelijke instructies, kleuren en teksten aanpassen en done. LIVE!

Het feit dat in de template eigenlijk al precies staat welke tekst waar moet komen maakt het zoveel makkelijker. Je hoeft niet meer na te denken over ‘wat moet er allemaal in, en in welke volgorde?’. Dat denkwerk is al voor jou gedaan. Mega handig.

Ik zie het ineens terug zitten om alle pagina’s van mijn website onder handen te nemen 🙈🤩

SheBlooms

Wanneer ik mijn salespagia poste, had ik binnen het uur mijn eerste aankoop binnen!

Ik koos bij de opbouw van mijn website voor enkele templates van salespagina’s, stap per stap word je begeleid om je salespagina in te vullen. Niet enkel de lay-out zit goed maar ook de opbouw is vanuit marketing-oogpunt erg sterk. Perfect als je tijd wil winnen en meteen klanten wil binnentrekken!

Daarnaast heb ik er super fijne resultaten mee gekregen, want wanneer ik mijn salespagina poste, had ik binnen het uur mijn eerste online aankoop binnen!

Salespagina templates review SheBLooms
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer

Veelgestelde vragen

Hieronder kun je alle meest gestelde vragen terugvinden. Staat je vraag er niet tussen, stuur ons dan zeker een mailtje!

Jammer genoeg is het enkel mogelijk om de templates te gebruiken op een WordPress website.

Ja! Al onze templates zijn gemaakt in WordPress en vormgegeven met Elementor (gratis versie). Je kan dus eenvoudig je template aanpassen naar je eigen wensen. Alles is 100% te personaliseren.

Ja! Het mooie van paginas in WordPress is dat je heel veel vrijheid hebt in het opbouwen van je website. Zo kun je dus ook gratis pagina’s dupliceren en je gekozen template voor al je nieuwe lanceringen gebruiken en aanpassen.

De templates voor de trajecten zijn iets uitgebreider (langer) dan die van de producten/diensten. Dit komt omdat trajecten vaak anders werken en hierdoor een andere aanpak nodig hebben.

Een website in WordPress.

Indien je nog niet werkt met de builder Elementor kun je deze gratis downloaden om optimaal gebruik te kunnen maken van de template. Je hebt dus geen betalende plugin nodig om te werken met onze templates.

Geen probleem! Hoewel je de templates jammer genoeg niet kan bewerken in een andere builder, kun je de plugin Elementor wel gewoon gratis downloaden. Op die manier kun je de template dan gewoon met Elementor bewerken, zonder dat er voor de rest iets zal veranderen aan jouw website.

Yes! Je krijgt standaard een mailtje met de stapjes hoe jij de pagina zelf op jouw website kan plaatsen of je kan het ook door ons laten doen. Deze optie kun je aanvinken bij het kiezen van je template.

Yes! Bij ons kun je ook urenkaarten aankopen. Deze kun je op onze webshop terugvinden. Je kan dan bijvoorbeeld 5 uren aankopen bij ons en deze inruilen voor allerlei website gerelateerde zaken.

Het is zeker mogelijk om een combinatie van bepaalde templates te maken. Wel zal je hiervoor beide templates moeten aankopen. Het is dus niet mogelijk om zelf een gepersonaliseerde template aan te vragen, maar als je bepaalde elementen mooi vindt in twee verschillende templates, dan kun je (na aankoop van beide templates) wel alle elementen tussen deze templates uitwisselen.

Ja! Al onze templates zijn zodanig vormgegeven dat ze aangepast zijn voor elk apparaat.

*Responsive design: het ontwerp van de website past zich aan het gebruikte apparaat aan.

Ja! Wij hebben een vaste copywriter in ons team die voor jou de salespage kan schrijven of nalezen aan de hand van jouw input.

Je ontvangt van ons een mailtje na aankoop met alles wat wij van jou nodig hebben. Vervolgens wordt er een gesprek ingepland met onze copywriter zodat we voor jou aan de slag kunnen.

Hulp nodig? Contacteer ons!

Weet je niet meteen welke template je moet kiezen of heb je nog een vraag? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen je graag verder!